Loading...
Diensten 2018-02-20T22:49:49+00:00

Wat doet Rudy Valkenier voor u?

Bij de constructie van gebouwen en bij het beheer ervan komt heel wat kijken. Als eigenaar bent u niet altijd van alles op de hoogte, of heeft u misschien geen tijd om bepaalde zaken aan te pakken. Reken daarom op mij als de schakel tussen u en alle betrokken partijen. Zo bespaart u tijd en onnodige zorgen.

Een vlotte coördinatie van uw werkzaamheden. Heldere communicatie en duidelijke afspraken zijn daarbij vanzelfsprekend. Dankzij een doordachte werkwijze kunt u zich met een gerust hart focussen op uw eigen onderneming, want uw vastgoedproject is in bekwame handen.

Vastgoedmanagement. Ik ondersteun u in elk aspect van uw vastgoedverhaal en zorg voor een transparante rapportering en opvolging op vlak van gebouwenbeheer. Samen zetten we onze schouders onder uw gebouw.

Acute herstellingswerken. Een gebouw onderhouden kost veel tijd. Reken op mij voor een dynamische en snelle aanpak om al uw herstellingen en aanpassingswerken uit te voeren.

Onroerend en operationeel onderhoud. Uw bedrijfsgebouw is het kloppende hart van uw onderneming. Daarom is het noodzakelijk dat alles altijd in optimale staat verkeerd. Reken op mij voor onroerend en operationeel onderhoud van uw commercieel en logistiek vastgoed.

Herinrichting van uw pand. Laat een frisse wind waaien door uw project. We denken samen na over de meest duurzame oplossing.

Een verkennend gesprek of een offerte aanvragen? Contacteer me snel en ontdek wat ik voor u kan betekenen.